EX K 12 C Blog

Az osztályról az osztálynak avagy hogyan TELTEK a "Bírkák" mindennapjai !

Kedves és mindenki által nagyra becsült és a 4 év alatt már-már a mostóhaapánká avanzsáló Tóth "Thozoo" Zoltán tanár úr egy nagyon kedves gesztussal emlékezett meg Rólunk és osztályunkról a méltán népszerű blogján :D
Nagyon szeretnénk megköszönni a megtiszteltetést és "dicsérő" szavakat :D :D !!

Az említett blogrészlet az alábbi linkre kattintva --> Katt ide <--

Egy ugyancsak az osztályról szól 1 korábbi szivmelengető bejegyzés nagyra becsült Thozoo naplójából
Az alábbi linken : --> Kattints ide <--

"Zúg a fejem. Kicsit szédülök is. Hülye egy dolog ez a másnap, de megérte.
A tegnapi nap egy kicsit húzós volt. Utolsók között szóbeliztem. Ebben az volt a vicces, hogy 11:40 helyett 11:10-kor kezdtem, 30 perc helyett 90 percig dolgoztam ki a magyar tételeket, és 13:00 helyett 15:10 körül kerültem ki a vizsgáról. Délután 6 után kaptuk ki a bizonyítványokat, de addigra már mindenkiről szakadt a víz és mindenkinek rohadtul elege volt az egészből. A vizsgaelnök elkövetett egy nagy hibát: nem tudta, hogy kicsiny, ám már-már lélegzetelállítóan szemfüles ex-osztályunk jelenlétében vigyázni kell, mit mond az ember. Nevettünk. Egy kicsit.
Ezek után iszonyatos tempóban haza-, majd még iszonyatosabb tempóban visszautaztunk, hogy részt vegyünk a Frost kollégám által már említett banketten. Mindenki ott volt, aki számít és volt minden jó, amíg a keret futotta. Egyesek szerint a befektetett összeget egy kozák lovasezred sem lett volna képes elinni-elenni, ezzel szemben hajnali 3 óra körül szembesülnöm kellett azzal, hogy pénzt kérnek a kóláért, és még Örmény László ex-tanár urunknak is ropogós bankjegyeibe kerültek a sörök.
A minimum 2 légkondival ellátott éttermi helyiségben volt azért egy hőfok (és némi alkoholtartalom). A vacsi nemes egyszerűséggel kurvafinom volt, a hozzá felszolgált whiskey és jéghideg Stella Artois nagyon belopta magát a szívembe. Meg a májamba. Fél 4 után elindultunk a vasútállomásra, út közben megbeszéltük Veres barátommal (aki dászíp) az élet értelmét. A 4 után induló kicsi pirost éppenhogy csak elértük.
Fene jó egy éjszaka volt.

Kicsike, ám szinte már meghökkentően kalandvágyó ex-osztályomnak sok sikert az Élethez, legyetek jók, egyetek eleget, és találjátok meg a pártotokat. Vagy a párotokat?

Ez volt utolsó bejegyzésem ebben a blogban. A tegnapi bankettel a K.12.c hivatalosan is megszűnt, szétválunk és ki tudja, mikor találkozunk újra. Nem is kívánhattam volna jobb osztályt, és ha újrakezdhetném, semmit sem csinálnék másképp. 4 gyönyörű év 33 sziporkázó személyiség között. Isten Veletek!"

/részlet Gyöngyösi Attila, volt K.12.c osztályos tanuló naplójából/

Hát a tegnap este...ma hajnalban megrendezésre került szerény ám annál nagyobb alkohol igényű osztályunk érettségi bankettje a Kisuj Étteremben. Az este kezdődött az iskola elötti lépcsőn a gyülekezéssel ...majd tényélegesen a Kisujban foglaltunk helyet elöszőr a meccs - majd a vacsora elfogyasztásának igényével. A vacsora nagyon ízletes és finom volt a meccsre sem lehet panaszunk :D egyedül talán Szél kollegánknak aki 500 Ft-ot bukott az Andrissal való fogadás okán :D
Ahogy telt az este egyre nagyobb mennyiségű alkohol került elő :D a Red Bull és Whisky volt a sláger :D erről Dávid Feri és még páran sokat tudnának mesélni xD Maradandó beszolásokban itt sem volt hiány ... és ez is egy nagyon este JÓ volt :D !
A végére 5 vitéz (K. Szabó Tanár úr , Örmény László tanár Úr, Máté Robi, Csillag Feri, és persze jó magam) maradt akik végül 4 óra tájékán elindultak hazafelé :D

Mindenkinek nagyon kellemes pihenést vgay munká kivánok a nyári szünetre !!!
És Sok sikert a elkövetkező időszakban .. !!!

Hát kedves drága kis osztályunk a holnapi szóbeli érettségiket lezáró bankettel hivatalosan is megszünik. ( a tanári kar némely tagjainak hatalamas megkönnyebülésésre )
Az esti banketten pedig még egyszer kulturáltan ( ez jelenti azt h ki kisseb ki NAGYOBB mennyiségű alkoholt vesz magához :D )megünnepjünk h ezt a 4 évet és az érettségik együtt nyomtuk le.

Ezek után mindenkinek kivánok sok szerencsét a további "tanuláshoz" vagy egyéb tevékenységéhez !

Egyetek igyatok gyarapodjatok :P xD

Hát, mit ad Isten, belevettem magam egy saját blog írásába, mert nem bírok a bennem szunnyadó kreativitással. Na. :D
A blog (minő meglepő) zeneorientált, annak is főként a technikai részével foglalkozik. De nem kizárólag. Elöljárónak ennyit, nézzétek, olvassátok, főleg ha érdekel a téma.

Music Is For Rich People

Mint az tetszeni tudnik... akarom mondani tudni tetszik, hamarosan jönnek a szóbeli érettségi vizsgák a'la 2008. Hála az Istennek/Buddhának/Jehovának/Devlának, kicsiny, ám már-már kimondhatatlanul lusta osztályunk a vizsgaidőszak legvégére került, egyfajta megkoronázásaként az ezévi suhancéréseknek.
A mai nap folyamán felmértem a terepet.

Kidolgozott tételek (becslések):
- magyar irodalom: 16/20
- magyar nyelvtan: 2/20
- történelem: 8/20
- informatika: 12/20

Megtanult tételek:
- magyar irodalom: 6/20
- magyar nyelvtan: 5/20
- történelem: 2/20
- informatika: 10/20

Azt hiszem, jobb lesz, ha nekiállok tanulni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele srácok :D

Egyenlőre ráadásul még írásbeli eredményeket sem tudok. Kivéve az emelt angolomat (91%). Elképesztő világban élünk.


Na de tartsunk ki, skót whiskey és magyar lányok legyenek Veletek!

Itt a nyár, gyerekek. Legalábbis hamarosan mindenképp, de már most is érezni, főleg amikor az ember félmeztelenül is meggyullad és érettségi után Lidlis jégkrémet eszik.
Talán el sem hinnétek, de az időjárás lényeges befolyásolója a zeneszerzésnek. Nálam legalábbis így van. Minél jobb az idő, annál jobban pörgök és minél jobban pörgök, annál többet zenélek. Ilyen az én formám.
Íme, ismét megörvendeztetlek Titeket az új komponálmányommal és azt kell, hogy mondjam, talán ez lesz az album legpartisabb száma :-)
Lágy flamenco gitár, búgó basszusgitár, pörgős dobok és az elmaradhatatlan trance szintik. Élvezzétek! ;)

Ractive - Balearic Sunset (Original Mix)

Ui.: nagyon örülnék, ha kommentek formájában kapnék véleménynyilvánítást a dalról, ugyanis feltett szándékom elküldeni néhány hazai és külföldi kiadónak. Előre is köszönöm :D