EX K 12 C Blog

Az osztályról az osztálynak avagy hogyan TELTEK a "Bírkák" mindennapjai !

Csak hogy kicsit elszakadjak az iskolai mindennapoktól:

Pontosan 1 évvel ezelőtt, 2007. május 6-án indult útjára a Music Of Trance oldal, ami hazánk kicsiny, ám annál lelkesebb trance rajongói táborát egyesíti magába.
A portál szépen fejlődik, mára a legjelentősebb magyar trance zenei közösségek egyike.


Jómagam is jelentős szerepet vállalok az oldal életében, zenékkel, mixekkel járulok hozzá a gyarapodáshoz, illetve a 2007-es MoT Yearmix intróját is én írtam.

Aki szeretne néhány igazi progressive/uplifting/tech-trancet, valamint egy oltári társaságot, annak ajánlom a Music Of Trancet. :-D

Valahol odafenn az oktatási minisztérium legvérvörösebb bugyrában megszületett az a pusztító erejű rákfene, amit mi, egyszerű emberek csak '2008-as érettségi'-ként emlegetünk.
Ahogy azt az előrejelzések megjósolták, ezen a héten végigsöpör az országon, káoszt és pusztulást hagyva maga után.
Még a golyó-, és hányásálló ballagási öltözék sem véd ellene. És mint azt akár gondolhattuk volna, bizony ebben az évben olyan szivatós feladatlapokkal örvendeztetnek meg minket, hogy netovább. Nem csodálnám ha a kedves oktatásügyi minisztert elkapta volna hétfő reggel a heveny csuklás.

Mindaz hagyján, hogy nem győztem törölgetni magamról ma és tegnap a véres verejtéket, de amit néhány perce láttam!
okm.gov.hu <- ez az ördög maga. Felkerült ugyanis a tegnapi magyar dolgozat javítókulcsa.
Hát mit is fűzzek hozzá? ... Ha hinni lehet a szakmabeli Varga Renáta tanárnőnek akkor bizony lesznek itt olyan csuda eredmények, hogy olyat még nem látott senkisenem.

Bizakodón nézek a holnapi történelem elé. Talán nem kellene, de én már csak ilyen optimista vagyok. Mindenesetre ne hagyjuk magunkat!

Sok sikert mindenkinek!
A Jagermeister legyen Veletek!

Hát megejtettük utolsó búcsúzásunkat az éretségi előtt. A mi szeretett infótanárunk Tóth Zoltán tanárúr bulit csinált nekünk a pincében. Ez a buli felejthetetlen lesz. És csodás módon erről is készültek képek.

A buliért és a képekért, nah meg a 4 évért köszönet a tanárúrnak.