EX K 12 C Blog

Az osztályról az osztálynak avagy hogyan TELTEK a "Bírkák" mindennapjai !


Remélem szeretitek a flamenco gitárt...

<- Ilyet e.

Hamarosan jelentkezem ;-)

Az In Fusion with Music front borítójaEgy éve már, hogy elkezdtem új albumomat. Tavaly április 11-én fejeződtek be a munkálatok a 3 részesre tervezett In Fusion with Music album-trilógia 1. részén. Az album olyan 'különlegességeket' tartalmazott, mint például az első általam írt vocal trance remixet (Raquel Joseph - You Are The One), valamint a sokak által ismert trance himnusz, a Binary Finary - 1998 remixét.
A 10 saját szerzemény és 4 remix kifejezetten jó visszajelzéseket kapott, nem beszélve arról, hogy két tracket a kunhegyesi nagyközönség is megismerhetett egy party alkalmával.


A második rész (In Fusion with Music Vol. 2) első száma 2007. májusában készült el, Sanctum címmel. A készülő összeállítás olyan dalokat foglal majd magába, amik közül sok talán még engem is meglepett. Ilyen például az első felkérésre írt számom, a 'The Winners', az első lassú trackem, a 'Harmonics of Love', amit Kedvesemnek írtam szülinapjára, vagy a Szabó Tamás (CTK-631) kollégámmal elkövetett kollaborációnk, a 'The End of this Academic Year'.


Ma délután elkészült az album bevezető száma, ami az előzőleg bejelentett helyett a 'The Magnificent 34' címet viseli. Maga a szám az első komolyzene felé hajló szerzeményem, és amint a cím is mutatja, annak a 4 évnek az emlékére íródott, amit kicsiny, ám már-már hajmeresztően lelkes osztályunkban tölthettem.

Íme, töltsétek, hallgassátok:
Ractive - The Magnificent 34 (Album Intro)