EX K 12 C Blog

Az osztályról az osztálynak avagy hogyan TELTEK a "Bírkák" mindennapjai !

"Zúg a fejem. Kicsit szédülök is. Hülye egy dolog ez a másnap, de megérte.
A tegnapi nap egy kicsit húzós volt. Utolsók között szóbeliztem. Ebben az volt a vicces, hogy 11:40 helyett 11:10-kor kezdtem, 30 perc helyett 90 percig dolgoztam ki a magyar tételeket, és 13:00 helyett 15:10 körül kerültem ki a vizsgáról. Délután 6 után kaptuk ki a bizonyítványokat, de addigra már mindenkiről szakadt a víz és mindenkinek rohadtul elege volt az egészből. A vizsgaelnök elkövetett egy nagy hibát: nem tudta, hogy kicsiny, ám már-már lélegzetelállítóan szemfüles ex-osztályunk jelenlétében vigyázni kell, mit mond az ember. Nevettünk. Egy kicsit.
Ezek után iszonyatos tempóban haza-, majd még iszonyatosabb tempóban visszautaztunk, hogy részt vegyünk a Frost kollégám által már említett banketten. Mindenki ott volt, aki számít és volt minden jó, amíg a keret futotta. Egyesek szerint a befektetett összeget egy kozák lovasezred sem lett volna képes elinni-elenni, ezzel szemben hajnali 3 óra körül szembesülnöm kellett azzal, hogy pénzt kérnek a kóláért, és még Örmény László ex-tanár urunknak is ropogós bankjegyeibe kerültek a sörök.
A minimum 2 légkondival ellátott éttermi helyiségben volt azért egy hőfok (és némi alkoholtartalom). A vacsi nemes egyszerűséggel kurvafinom volt, a hozzá felszolgált whiskey és jéghideg Stella Artois nagyon belopta magát a szívembe. Meg a májamba. Fél 4 után elindultunk a vasútállomásra, út közben megbeszéltük Veres barátommal (aki dászíp) az élet értelmét. A 4 után induló kicsi pirost éppenhogy csak elértük.
Fene jó egy éjszaka volt.

Kicsike, ám szinte már meghökkentően kalandvágyó ex-osztályomnak sok sikert az Élethez, legyetek jók, egyetek eleget, és találjátok meg a pártotokat. Vagy a párotokat?

Ez volt utolsó bejegyzésem ebben a blogban. A tegnapi bankettel a K.12.c hivatalosan is megszűnt, szétválunk és ki tudja, mikor találkozunk újra. Nem is kívánhattam volna jobb osztályt, és ha újrakezdhetném, semmit sem csinálnék másképp. 4 gyönyörű év 33 sziporkázó személyiség között. Isten Veletek!"

/részlet Gyöngyösi Attila, volt K.12.c osztályos tanuló naplójából/

Hát a tegnap este...ma hajnalban megrendezésre került szerény ám annál nagyobb alkohol igényű osztályunk érettségi bankettje a Kisuj Étteremben. Az este kezdődött az iskola elötti lépcsőn a gyülekezéssel ...majd tényélegesen a Kisujban foglaltunk helyet elöszőr a meccs - majd a vacsora elfogyasztásának igényével. A vacsora nagyon ízletes és finom volt a meccsre sem lehet panaszunk :D egyedül talán Szél kollegánknak aki 500 Ft-ot bukott az Andrissal való fogadás okán :D
Ahogy telt az este egyre nagyobb mennyiségű alkohol került elő :D a Red Bull és Whisky volt a sláger :D erről Dávid Feri és még páran sokat tudnának mesélni xD Maradandó beszolásokban itt sem volt hiány ... és ez is egy nagyon este JÓ volt :D !
A végére 5 vitéz (K. Szabó Tanár úr , Örmény László tanár Úr, Máté Robi, Csillag Feri, és persze jó magam) maradt akik végül 4 óra tájékán elindultak hazafelé :D

Mindenkinek nagyon kellemes pihenést vgay munká kivánok a nyári szünetre !!!
És Sok sikert a elkövetkező időszakban .. !!!

Hát kedves drága kis osztályunk a holnapi szóbeli érettségiket lezáró bankettel hivatalosan is megszünik. ( a tanári kar némely tagjainak hatalamas megkönnyebülésésre )
Az esti banketten pedig még egyszer kulturáltan ( ez jelenti azt h ki kisseb ki NAGYOBB mennyiségű alkoholt vesz magához :D )megünnepjünk h ezt a 4 évet és az érettségik együtt nyomtuk le.

Ezek után mindenkinek kivánok sok szerencsét a további "tanuláshoz" vagy egyéb tevékenységéhez !

Egyetek igyatok gyarapodjatok :P xD